Sejururi Riviera Maya
¡Vacanţe MEXtraordinare!

A fost odată ca niciodată... în Yucatan * 14-28 Martie 2012 * Prezentarea Excursiei

La sfârşitul a două săptămâni pline de soare din viaţa lor, 12 români şi 1 australiancă s-au declarat oficial fericiţi! Citeşte impresiile particpanţilor despre această excursie.

Click pe oricare imagine pentru a deschide galeria de prezentare:

Intro Ziua 1 Bienvenido Ziua 2 Acomodare

Ziua 3 Partea I Ziua 3 Partea II Ziua 4

Ziua 5 Ziua 6 Ziua 7

Ziua 8 Ziua 9 Partea I Ziua 9 Partea II

Ziua 10 Ziua 11 Ziua 12

Ziua 13 Ziua 14 Costuri

Încheiere

7 comentarios:

Imi doresc foarte tare aceasta excursie, insa suplimentul single este peste bugetul meu si nu am pe cine lua cu mine ca sa impartim o camera. Mai exista persoane care vin singure?

Da, mai sunt, sunt sanse destul de mari sa te poti asocia cu cineva pentru o camera. Lasa-ti mailul in pagina de contact la formular si Adi te va pune in legatura cu cine mai vine singur/a.

in ceea ce priveste hotelul…o sa fie la plaja sau nu?
- de unde au “iesit” cei 400 eur- taxe de aeroport?-- nu sunt date deloc detalii despre zbor-- ce zbor s-a ales ca sa iasa acest cost?-- mi se pare ff important- :)

Draga C., Riviera Maya nu e o locatie ieftina, iar in martie e Full Season. Hotelul gasit e cea mai ieftina varianta care sa fie si confortabila. Nu este chiar pe malul marii, acolo cazarea costa dublu si nu merita diferenta de pret pentru cei 200 de metri pana la plaja. In plus druml pe jos pana la mare, printre magazinele, cafenelele si restaurantele din zona pietonala este extrem de pitoresc, ca sa nu mai zic ca poti alege mereu alta ruta, spre alta plaja...

In legatura cu zborul, e cu escala la Paris (Air France), biletul in total e 930 de euro (pret de grup). Taxele de aeroport se mai pot - teoretic - schimba (asa fac toate agentiile, pun taxele separat in caz ca apar modificari ulterioare). E un pret bun cel pe care l-am obtinut, in mod normal in perioada asta un zbor dus intors Bucuresti-Cancun costa de la 1200 euro in sus.

Atunci va recomand Air Canada: 784.95 EUR - TARIF TOTAL


Air Canada 06:35 Bucuresti
Otopeni
09:25 Cancun
International
Escala in: Frankfurt, Montreal [Acest zbor are o escala peste noapte.]
Durata zbor: 34h 50m
Retur Plecare: 28-03-2012 Sosire: 29-03-2012 [Atentie! Acest zbor are sosirea intr-o alta data decat cea de plecare.] Detalii

Air Canada 10:00 Cancun
International
13:30 Bucuresti
Otopeni
Escala in: Montreal, Frankfurt
Durata zbor: 18h 30m

Air Canada 10:00 Cancun
International
17:20 Bucuresti
Otopeni
Escala in: Montreal, Frankfurt
Durata zbor: 22h 20m

Multumesc Monica, drăguţ din partea ta că doreşti să ne ajuţi, însă considerăm că varianta găsită de tine se potriveşte mai degrabă turismului individual.

Sigur că există variante de zbor mai ieftine decât a noastră, le cunoaştem, crede-ne că am căutat îndelung varianta optimă, însă tocmai numărul mare de escale şi statul peste noapte în cazul variantelor mai ieftine ne-a determinat să alegem Air France - o singură escală (Paris) şi niciun overnight. Pentru un grup mare e greu cu rămasul peste noapte într-un oraş, plus că... acest lucru costă: hotelul + mâncarea + transferul de la aeroport şi retur dacă hotelul nu se află în cadrul aeroportului. Pentru diferenţa de cca. 145 de Euro între zborul Air Canada şi Air France, nu considerăm că merită să supunem grupul la un astfel de efort în călătorie (nu e de neglijat nici faptul că se simplifică şi transferul bagajelor în cazul unei singure escale fără overnight)

Nu recomand Air Canada sub nici o forma. Au cele mai proaste servicii, iar minusul cel mai mare este punctualitatea. 90% din zborurile lor au intarziere. Se stie foarte bine aici in Canada.

Trimiteți un comentariu